Door mij getrouwd

Jelmer & Jurian

Afgelopen oktober zijn wij getrouwd door Joanne. Al ruim een jaar voor onze trouwdag waren we door onze schoonzus getipt over haar. Maar: “je moet er snel bij zijn”. Een afspraak in Den Haag werd geregeld en vanaf minuut 1 was er dat vertrouwen. Toen we instapten om terug naar huis te rijden zeiden we tegen elkaar zij wordt het!

Joanne heeft onze speciale dag dat extra stukje glans gegeven!

In aanloop naar de bruiloft heeft Joanne ons gevolgd, tips gegeven en simpelweg af en toe eens een appje hoe het ging met ons. Oprecht betrokken en geïnteresseerd: ze wilde ons echt leren kennen.

Twee maanden voor de bruiloft is Joanne bij ons komen lunchen om elkaar nog beter te leren kennen. Op basis van alle gesprekken, appjes, facebook berichten en mails heeft Joanne een fantastische ceremonie gemaakt voor ons. Onze gasten waren onder de indruk, maar wij nog wel het meeste. En voor ons was het ook nog een beetje extra speciaal omdat we Joanne haar eerste twee mannen waren die ze trouwde.

Willen jullie trouwen en overwegen jullie Joanne? Maak een afspraak en jullie raken overtuigd! Ze heeft onze speciale dag dat extra stukje glans gegeven!

Jelmer & Jurian

You Might Also Like