Korte film over Joanne

 

Bruidsparen moeten na hun trouwdag kunnen terugkijken op een onvergetelijke trouwceremonie, dat is waar ik naar streef. Bovendien is het de belangrijkste reden geweest voor mij om trouwambtenaar te worden, het feit dat het Ja woord vaak slechts een klein onderdeel van de trouwdag was vond ik oprecht jammer.

Het mooiste compliment is dat mensen achteraf aan me vragen hoe lang ik het bruidspaar al ken!

Ik ben 51 jaar en sinds 2009 trouwambtenaar/ceremoniespreker, ik trouw bruidsparen in heel Nederland en regelmatig ook in het buitenland. Gemeenten kunnen me voor 1 dag benoemen als gastambtenaar.

Bruidsparen die op zoek zijn naar een ceremonie die informeel, persoonlijk, interactief, energiek en vrolijk is zijn bij mij aan het goede adres. Een huwelijksvoltrekking kan vol onnodige cliche’s zitten, verkeerde humor of zelfs fouten, ik doe mijn best er een uniek moment van te maken. Spontaan en enthousiast kan ik een warme sfeer neerzetten. De omlijsting van het Ja woord mag ook een feestje zijn, een mooi hoogtepunt op de dag waarbij mensen niet op hun horloge kijken of verlangen naar taart & toost! 😉

Graag maak ik er samen met het bruidspaar een onvergetelijk moment van!