Over Joanne

Een onvergetelijke trouwceremonie

Bruidsparen willen na hun trouwdag kunnen terugkijken op een onvergetelijke trouwceremonie, dat is waar ik naar streef. Bovendien is het de belangrijkste reden geweest voor mij om trouwambtenaar te worden. Het feit dat het jawoord vaak slechts een klein onderdeel van de trouwdag was vond ik  jammer.

Ik ben 47 jaar en sinds 2009 trouwambtenaar/ceremoniespreker, ik trouw bruidsparen in heel Nederland en regelmatig ook in het buitenland. Gemeenten kunnen me voor 1 dag benoemen als gastambtenaar.

“Elke dag een beetje meer” is absoluut mijn meest favoriete uitspraak over de liefde

Bruidsparen die op zoek zijn naar een ceremonie die informeel, persoonlijk, interactief, energiek en vrolijk is zijn bij mij aan het goede adres. Een huwelijksvoltrekking kan vol onnodige cliche’s zitten, verkeerde humor of zelfs fouten, ik doe mijn best er een uniek moment van te maken. Spontaan en enthousiast kan ik een warme sfeer neerzetten. De omlijsting van het jawoord mag ook een feestje zijn, een mooi hoogtepunt op de dag waarbij mensen niet op hun horloge kijken of verlangen naar taart & toost ;-)!

Graag maak ik er samen met het bruidspaar en hun gasten een onvergetelijk moment van!

Ik ben trots lid van Matrimonium.nl de vereniging voor trouwambtenaren.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met mij op.