Gastblog

Wendy & Sander

Donderdag 13 september 2012 (ok ik geef toe, dit heb ik terug moeten zoeken) is de dag dat ik Joanne ontmoette. Nog helemaal vers in de trouwbranche schoot ik die dag mijn vijfde bruiloft en wat was het mooi! In het stadhuis van Dordrecht gaf ik Joanne een hand, hebben we even kort gekletst en al snel daarna heb ik mogen meegenieten van een waanzinnig leuke, persoonlijke ceremonie! Ik was direct fan!

Eenmaal thuis moest mijn vriend Sander eerst aanhoren hoe leuk het wel niet was geweest, dat ik gelachen had tijdens de ceremonie alsof ik er als gast aanwezig was en het bruidspaar al jaren kende, zo bijzonder! Ik zei direct, San, als wij ooit gaan trouwen dan moet moet MOET Joanne de ceremonie voor ons verzorgen! Op dat moment wist ik niet dat de voorbereidingen voor een aanzoek in volle gang waren en dat ik een week later in New York ten huwelijk zou worden gevraagd! Na een week niet geslapen te hebben van enthousiasme en eenmaal terug in Nederland stond als eerste ‘Joanne bellen’ op onze todo-list. “Hoi Joanne, ken je me nog? Ik ben ten huwelijk gevraagd! En we willen dat jij ons gaat trouwen op 24 augustus 2013!” Aan de andere kant van de lijn een enthousiaste reactie: “Wat leuk dat je gaat trouwen!” En meteen daar achter aan: “Maar wat enorm jammer, ik ben niet beschikbaar op die dag!” WAAAAAT?! Dacht ik, neeeee! “Wanneer kun je wel? 31 augustus? Ook goed!” Geregeld!

Een ceremonie voor en door ons, onze familie, vrienden én Joanne samengesteld. Ons leven, samengevat in een uur, met een lach en een traan en met als hoogtepunt de ‘Ja ik wil’…

Onze ceremonie was waanzinnig! En ohja, de trouwdag verder ook! 🙂 Familie en vrienden hebben het er soms nog over en bij ons gaat de glimlach niet van het gezicht als we er aan terugdenken. Ons trouweilandje Tiengemeten waarbij de zon achter ons langzaam in het Haringvliet verdween. Een ceremonie voor en door ons, onze familie, vrienden én Joanne samengesteld. Ons leven, samengevat in een uur, met een lach en een traan en met als hoogtepunt de ‘Ja ik wil’… Smiles all over!

En dan begint het ‘normale’ leven weer, privé en zakelijk komen we elkaar regelmatig tegen en wat zijn en blijven de ceremonies met Joanne fijn om vast te leggen! Als bruiloft videograaf ben ik altijd op zoek naar emotie. Een lach, een traan, bij een ceremonie door Joanne zijn ze er gegarandeerd. Inmiddels ruim 100 bruiloften verder weet ik uit ervaring dat de ene ceremonie de andere niet is. Laat dit belangrijke deel van jullie bruiloft please please PLEASE niet aan het toeval over. Dat doe je ook niet met je jurk, pak, schoenen, ringen, bloemen, locatie, taart etc. etc. Ga op zoek naar iemand die júllie verhaal vertelt, die jullie ruim van te voren kunnen zien en spreken, zoek de klik en maak er samen een verhaal van om nooit te vergeten. Mijn tip? Joanne! Of had ik dat al gezegd….

Wendy Littel

You Might Also Like