Blog

Nieuwe website!

Nu ik 5 jaar zelfstandig trouwambtenaar ben en twee door mijzelf in elkaar geknutselde websites verder werd het tijd voor een nieuwe, frisse look & feel. Een nieuw uiterlijk voor mijn online aanwezigheid om te markeren dat ik een lustrum vier! En direct daaraan verbonden is het een goed eerste onderwerp voor een reeks blogs.

De kern van de nieuwe website ben ik niet zozeer zelf, er is natuurlijk best veel over mij op terug te vinden echter de bruidsparen die ik mocht trouwen vormen nu het uitgangspunt. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik me, na de vele mooie ceremonies die ik mocht verzorgen, realiseerde dat zij de basis vormen van deze passie. Zij kozen voor mij om dit belangrijke moment vorm te geven, zij inspireerden mij met hun verhaal en bovenal, om hen draait ‘Joanne Trouwt’!

Ik heb hiervoor gekozen omdat ik me, na de vele mooie ceremonies die ik mocht verzorgen, realiseerde dat bruidsparen de basis vormen van deze passie

En wat een geluk dat er veel bruidsparen en foto-en videografen van het laatste trouwseizoen bereid zijn geweest om mij prachtig materiaal aan te leveren om de nieuwe website mee te kunnen vullen! Heel veel dank aan jullie allemaal voor het vertrouwen, zowel bruidsparen als alle andere leveranciers in de trouwbranche die ik tegenkom, soms warm aanbevolen, soms geheel onverwacht. En dank voor de onvergetelijke momenten, ook voor mij, de kwetsbaarheid, de gulle lach, de stille traan van gemis of die van geluk voor wat er is, de openheid, de lol, de stress, de gezonde spanning, de openhartigheid en al het enorme plezier dat ik met jullie allen tot op heden heb gedeeld!

You Might Also Like