Door mij getrouwd

Michael & Henrieke

Zoals je zelf al aangaf in jouw speech, al heel lang wist ik dat wanneer ik ooit zou trouwen, jij de ambtenaar zou worden. En op je intuïtie moet je altijd vertrouwen, want wat was het 23 mei een bijzondere dag!

Al bij het eerste kennismakingsgesprek was er een wederzijdse klik tussen ons drieën. Nadat wij weer in de auto stapte was dan ook meteen duidelijk dat jij onze ambtenaar zou zijn. We konden dan ook niet wachten op het vervolg. De gesprekken voelden zo vertrouwd, professioneel en goed dat we geen moment getwijfeld hebben over onze keuze. Ook de kinderen waren weg van je en vertelde je allemaal ‘geheime dingen’. Toppunt was nog wel dat ze met de hamer mochten slaan als het zover was!

Op de dag zelf bleek de ceremonie nog mooier en persoonlijker dan we ons konden voorstellen. Er is gelachten (heel hard) en er zijn tranen gevloeid.

Op de dag zelf bleek de ceremonie nog mooier en persoonlijker dan we ons konden voorstellen. Er is gelachten (heel hard) en er zijn tranen gevloeid. Wat heb je alles mooi verwoord en onze liefde prachtig over weten te brengen naar de aanwezigen. Wat zijn we ook blij dat je ons hebt voorgesteld om zelf onze beloftes uit te spreken! Dit gaf nog een extra dimensie aan het geheel. Zelfs de kinderen vonden het zo fantastisch dat ze de hele dienst zijn blijven zitten luisteren (en dat wil heel wat zeggen!!!). Na afloop kregen we niets dan mooie woorden over de ceremonie van onze aanwezigen. Bij deze geven we deze complimenten dus graag aan jou door!

Nogmaals enorm bedankt dat jij deze dag voor ons zo onvergetelijk hebt weten te maken door onze liefde voor elkaar zo mooi onder woorden te brengen.

Liefs,
Michael en Henrieke

You Might Also Like