Door mij getrouwd

Karin & Rogier

Lieve Joanne,

Vanaf het moment dat wij jou zagen spreken op een open dag van onze trouwlocatie wisten wij al dat wij jou graag als onze trouwambtenaar wilden hebben. De manier waarop jij sprak met humor en warmte sprong er echt uit voor ons!

Voor ons was op onze dag met zoveel hoogtepunten de trouwceremonie echt het meest bijzonder. Je hebt echt het verschil gemaakt!

Na een kort kennismakingsgesprek was de knoop doorgehakt en hebben wij elkaar nog twee keer persoonlijk ontmoet in Den Haag en bij ons thuis. Daarnaast hebben wij ook veelvuldig per e-mail en telefonisch contact gehad.

Jij hebt ons zo goed geholpen met het vormgeven van de ceremonie en stelde precies de juiste vragen. Als bruidspaar heb je wel een idee hoe je het wilt maar er komt nog zoveel meer bij kijken.

De ceremonie was heel persoonlijk met veel input van familie en vrienden. Ook werd er gelachen en wist je de juiste mensen even in het zonnetje te zetten namens ons. We hebben zoveel complimenten gekregen van onze gasten over onze trouwambtenaar. Iedereen heeft zich van begin tot eind heel erg vermaakt! Voor ons was op onze dag met zoveel hoogtepunten de trouwceremonie echt het meest bijzonder. Je hebt echt het verschil gemaakt!

Dank voor de fijne samenwerking en je hulp! Je bent een mooi mens!

Liefs en tot ziens, Rogier en Karin Broek

You Might Also Like