Door mij getrouwd

Dieuwertje en Boudewijn

Lieve Joanne,

Na onze ontmoeting met jou wisten we het gelijk, jij was degene die ons zou trouwen! Bij het afscheid van ons gesprek in Rotterdam hadden we afgesproken elkaar op een later tijdstip nog te bellen. In plaats daarvan stapten wij in de auto, keken elkaar aan en hebben jou na een minuut al weer terug gebeld.

Wij wisten goed wat we zochten in een trouwambtenaar en jij belichaamde onze wens. Kritisch als wij zijn, waren we op zoek naar iemand die veel warmte en liefde in haar hart en ziel zou hebben, om het belangrijkste element van onze mooiste dag te kunnen ‘regiseren’, deze warmte kon overdragen aan onze gasten, waar we mee konden lachen (en huilen), en die er natuurlijk ook nog eens goed uitzag!

Je hebt ons een memorabele ceremonie gegeven, te worden meegevoerd in je liefdevolle woorden, je energieke en opgewekte uitstraling, was een vervoering van de hoogste kwaliteit

Joanne, jij hebt ons gegeven waar we naar zochten, maar absoluut een stap meer gedaan. Je hebt ons geraakt na onze verschillende ontmoetingen. Ook was je voor ons beiden een steun in de rug, iemand waarvan we wisten dat ze zo professioneel was, dat we ons absoluut nergens druk om hoefden te maken.
Je hebt ons een memorabele ceremonie gegeven, te worden meegevoerd in je liefdevolle woorden, je energieke en opgewekte uitstraling, was een vervoering van de hoogste kwaliteit.

We kunnen uiteindelijk alleen nog maar oprecht zeggen; konden we maar ieder jaar trouwen, zoals we nu hebben mogen beleven, en kon jij daar maar iedere keer weer bij zijn!

Liefs Dieuwertje en Boudewijn

You Might Also Like